Bo til leje ved vandet og tæt på indre by

Københavns Havn danner rammen om nogle af byens mest attraktive kvarterer, og Teglholm Havnepark er seneste skud på stammen. Teglholm Havnepark ligger lige ud til havnen – og samtidig i direkte forbindelse med indre by.

I Teglholm Havnepark er vandet et vigtigt omdrejningspunkt – og ikke blot hvad angår udsigt og havneidyl. Havnebassinet og områdets kanaler byder nemlig på et utal af rekreative muligheder, som f.eks. kajakroning, lystfiskeri og badning om sommeren.

Men Teglholm Havnepark er meget mere end vand og havn. Den er en del af et aktivt bymiljø, hvor det hele findes i nærområdet. F.eks. er der flere daginstitutioner, den nyopførte Skolen i Sydhavnen, ind købsmuligheder og en effektiv offentlig transport, som forstærkes yderligere med åbningen af ny metrostation næsten lige ved siden af Teglholm Havnepark.

Teglholmen er et af de sidste kvarterer, der udvikles i Sydhavnen. Det betyder, at inden for kort tid er området en næsten færdigbygget bydel med et levende nærmiljø, hvor butiks- og cafelivet kan blomstre.

Læs mere om området →

127 eksklusive lejeboliger på Teglholmen med direkte vandudsigt.

Kontakt vores mæglere på telefon 33 30 78 00 eller e-mail 118@edc.dk

Tobias Schneller KjærSalg og udlejning