En grøn oase i maritime omgivelser

Visionen for Teglholm Havnepark er at skabe et imødekommende og venligt boligmiljø med en markant arkitektonisk identitet. Der er fokus på variation og visuelle oplevelser, og samtidig bevares en samhørighed med det oprindelige maritime miljø.

Variationen kommer bl.a. til udtryk i de forskudte højder samt I facadernes specielle udformning. Her bidrager især altanernes design og placering til liv og bevægelse i udtrykket. Ejendommen opføres i teglsten i en nuance, der matcher havets farver. De smukke teglmure er desuden inspireret af de originale gamle pakhuse, der tidligere kendetegnede området ved havnen.

I udformningen af de enkelte boliger er der lagt vægt på at skabe lyse og rummelige hjem med effektive planløsninger. Der er flere forskellige boligtyper at vælge imellem – og uanset størrelse og disponering er boligerne velproportionerede med regulære rum, der er nemme at møblere.

I Teglholm Havnepark har hver lejlighed mindst én altan, og bor man i stueetagen har man egen terrassehave, der vender ud til ejendommens gårdmiljø. Det store grønne areal er et perfekt supplement til de fantastiske maritime omgivelser. Her er der trygt for børnene at lege – og de voksne kan tage sig en fredelig grøn pause fra det livlige miljø på havnen.

Teglholmen tæt på hele verden

Med en bolig i Teglholm Havnepark er du tæt på det bedste af København. Og med Teglholmens fordelagtige placering i forhold til infrastruktur og Københavns Lufthavn får du samtidig nem adgang til resten af Danmark og Sverige – og resten af verden.

  • Tag cyklen til Rådhuspladsen på 10-15 minutter
  • Vesterbro, Kødbyen og Fisketorvet er i gåafstand
  • Fremtidige cykel- og gangbroer til Amager
  • Kun ca. 900 meter til Sydhavn S-station
  • Tæt på Hovedbanegården med forbindelser til hele landet
  • Flere buslinjer servicerer kvarteret
  • Få minutters kørsel til Holbæk- og Øresundsmotorvejen
  • CPH og Øresundsbroen via motorvejen på et kvarter
  • Metrostationerne Enghave Brygge og Sluseholmen åbner  i 2023

Se lejlighedsoversigt og priser →

127 eksklusive lejeboliger på Teglholmen med direkte vandudsigt.

Kontakt vores mæglere på telefon 33 30 78 00 eller e-mail 118@edc.dk

Tobias Schneller KjærSalg og udlejning